Vörabosc 2013: la millor festa de l’Estiu!

El Vörabosc és la festa que inicia l’Estiu: amics, barbacoa, música, piscina, bon ambient, tots els ingredients per disfrutar en bona companyia.

Tot va començar com un sopar entre amics en una terrassa una nit d’estiu, però que ha evolucionat en una festa diferent i enguany arriba a la seva 5a edició.

Com a membre de l’actual Equip Vörabosc, us vull fer una explicació del que suposa la festa per a nosaltres i per als assitents. Espero que amb aquest escrit tingueu una visió més àmplia del Vörabosc.

el Vörabosc 2012
el Vörabosc 2012

Vörabosc implica passar tot un dia disfrutant de l’estiu, de la companyia dels teus millors amics, una piscina, bon menjar, música i un ambient entrenyable. Fer noves amistats i passar-t’ho bé queda assegurat, ens n’ocupem nosaltres.

Les dates del Vörabosc fan que la majoria dels assistents vinguin a inaugurar l’estiu, alguns perquè ja han acabat els examens i es disposen a iniciar la millor de les èpoques de l’any, d’altres perquè ja es hora de treure el banyador de l’armari! Sigui quin sigui el motiu tots son vàlids.

Normalment, Vörabosc comença amb salutacions i retrobaments. Aquests primers moments sempre son únics.

La música, sempre present, comença a animar l’ambient, i apareixen els primers aperitius. No cal atipar-se, que la barbacoa espera. La gent aprofita per fer la primera cervesa, saltar a la piscina i conversar amb les noves amistats.

Com sempre alguns valents voluntaris ens ajuden amb el menjar, eternament agraïts, perquè la feinada d’alimentar tantes persones moltes vegades no es reconeix.

Un cop ja hem dinat, apareix l’incombustible Víctor de l’Àgora. Ell ens prepara els cóctels, caipirinhes, mojitos, daikiris… no n’hi ha cap que se li resisteixi. Des d’aquí, moltes gràcies Víctor, per la paciència que tens cada any, no és fàcil quan tothom se t’acosta i només tens dues mans.

La tarda enfila i apareixen els primers símptomes de defalliment, aquí és quan intentem aportar diferents activitats per entretenir a tothom, a vegades amb més ambició que fortuna. Recordo que l’any 2011 en Ferran de Nyandú ens va obsequiar amb un concert únic. Crec que ell coincidirà amb mi que es van donar les condicions ideals per fondre artista i públic, i segur que tothom que hi va assistir recorda aquells moments. Gràcies Ferran, t’esperem aquest any! 😉

El sorteig de regals és una novetat de l’any passat. Es realitza amb les aportacions dels Col·laboradors del Vörabosc. Sempre intentem que tothom marxi amb un petit obsequi, és la nostra forma d’agraïr l’assitència.

En definitiva, el projecte Vörabosc per a mi és intentar organitzar un punt de trobada de diferents amics i coneguts, on gaudir de l’entrada de l’Estiu. La meva màxima responsabilitat, i la de tot l’Equip Vörabosc, és aconseguir que tothom que vingui s’ho passi bé. Crec que fins ara ho hem aconseguit i segur que entre tots ho aconseguirem en aquesta edició 2013.

Vörabosc

Deixa un comentari