Visita finlandesa!

Ahir dijous es van acabar uns magnífics dies amb dos grans amics de la meva estada erasmus, la Sara i en Tommi. Han estat 6 dies entre Vic, Barcelona i Calonge, on hem fet turisme, platja i alguna que altra cervesa a platja d’aro!

un bon pa amb tomàquet al balcó de casa, a Vic.

Dissabte 23: Van arribar amb un avió molt matiner a Barcelona, els vaig recollir a les 9h del matí, o sigui que sortien de Helsinki bastant d’hora de matinada. El dissabte al matí vaig fer ruta per els racons mes típics de Vic. A la tarda, després d’una merescuda becaina, els vaig ensenyar la part més lúdica de Vic amb un recorregut pels bars més coneguts. Després a dormir aviat, que el diumenge ens tocava Barcelona de dalt a baix.

Diumenge 24: El tren de les 11h ens va semblar prou adient, i és que hem de recordar que no deixen de ser unes vacances i tampoc ens cal llevar-nos a les 8h del matí.  Els amics van poder comprovar el bon servei de Renfe, i amb una mica més d’1h 30minuts erem a Plaça Catalunya. La ruta va començar per baixar per les rambles, i un cop davant l’estàtua de Colom, agafar el bus turístic. Pagant uns 20€ tenies el bitllet d’un dia, i et permetia agafar les 3 rutes, baixant i pujant tantes vegades com volíem.  Ens vem aturar a la majoria de llocs interessants de Barcelona. Vem dinar en un bar de tapes i a la tarda més bus. Tornàvem a les 21h, bastant exhausts de tot el dia, i vem arrodonir el dia amb un bon pa-amb-tomàquet al balcó de casa, sota la nit vigatana.

Dilluns 25: Dia de cotxe, la ruta era premeditada, Vic-Ripoll-Sant Joan les Fonts-Castellfollit de la Roca-Besalú-Banyoles-Calonge. Matí de turista total, ells encantats i jo també per poder ensenyar-los llocs que potser no haurien conegut mai. Vem arribar a Calonge tard, allà a les 15h de la tarda i amb una gana de llop. Per sort l’àvia Remei ens tenia preparat un bon tiberi. A la tarda platja, i després un bowling a Platja d’Aro. Per sopar ens vem deixar caure al restaurant “el Cid” especialista per les aletes de pollastre, i alguna altra tapa. Finalment vam recórrer alguns dels molts bars i terraces de Platja d’Aro.

Dimarts 26: Més platja i sol. El dimarts ens va acompanyar bastant el dia, i bàsicament va ser de relax a la platja de Torre Valentina. A la tarda una passejada per el camí de Ronda, que va des de Sant Antoni de Calonge fins a Platja d’Aro, vorejant la costa entremig d’unes petites cales. Al vespre sopar a Calonge, i a veure el Barça, que va perdre contra el Wisla.

Dimecres 27: El dimecres va ser el dia de més calor, al voltant dels 36º tot el dia. Platja de matí i més platja a la tarda. Després compres a Platja d’Aro, amb passejada inclosa. Després sopar a Calonge i a dormir d’hora, el dijous hauríem de netejar i no era plan de fer-ho amb ressaca 🙂

Dijous 28: Ens llevem als voltants de les 10h. Un bon esmorzar, ja que havien d’agafar l’avió a les 14h i fer escala a Riga, esperant unes 4h a la capital de Letònia. Pertant què millor que un bon esmorzar i reprendre les forces després d’uns dies tan estrès. Ens vem despedir dels meus avis, i rumb a Barcelona. Erem a l’aeroport del Prat a les 12.15h i només em calia despedir-me, i de ben segur ens tornarem a trobar aviat.

He pujat alguna foto d’aquests dies al meu compte Flickr, com sempre.

Deixa un comentari