Ubuntu 7.04 Feisty Fawn

ubuntu logo

Demà, dia 19 d’Abril del 2007 surt la nova distribució Linux basada en Debian, Ubuntu 7.04, el nom en clau és “Feisy Fawn”. Podeu trobar més informació a la seva plana web ubuntu.com

En la nota de premsa, destaquen que a la vegada que molta gent paga per el nou Vista, Ubuntu ofereix seguretat, altes prestacions i edicions lliures d’escriptori i servidor. Si us voleu descarregar la nova versió o encarregar CDs gratuïts podeu entrar aquí.

Com sempre tenim la versió en KDE, la versió educativa i una versió destinada a ordinadors sota mínims, aquestes variants d’Ubuntu les trobareu aquí.

Jo ja he encarregat els meus CDs, però no crec que pugui suportar l’espera de que arribin. Espero actualitzar a la nova versió en breu, i prometo mantenir-vos informats en tot moment. Això promet!

Edito 19/04/2007: Ja estic descarregant ubuntu 7.04 – podeu trobar les imatges de CD aquí

Ara mateix, a les 5 de la tarda, canvien la web oficial d’Ubuntu, amb tots els mirrors per poder descarregar les imatges. De totes maneres al FTP d’Ubuntu jo fa estona que l’he descarregat.

CategoriesUncategorizedTags

One Reply to “Ubuntu 7.04 Feisty Fawn”

  1. Hola Dani,

    Jo sóc força novell en el món Linux, però n’estic encantat. Ahir vaig actualitzar des de la 6.10 i el procés va anar molt bé, em va resultar prou senzill. Som-hi amb la Feisty Fawn.

Deixa un comentari