Twhirl o Feedalizr? … i què passa amb Plurk?

Fa un parell de dies que he començat a utilitzar Feedalizr per publicar els meus missatges Twitter, i també per compartir els “meus” continguts. Feedalizr et permet enviar missatges a través de Twitter, pujar imatges al teu compte Flickr, compartir posts a través de FriendFeed, enviar missatges a través de Jaiku i fins i tot pujar els teus vídeos directament des de la webcam. Puc dir que és bastant complert.

Només et cal entrar les dades dels serveis que utilitzis, en el meu cas twitter, friendfeed i flickr, ja que el Jaiku encara no l’he fet servir (temps al temps …), i automàticament s’actualitzen els continguts que vagis pujant.

La única pega que he trobat és que només et fa el seguiment dels amics que tinguis al Friendfeed, en canvi no segueix les actualitzacions d’aquells que segueixes a twitter. De fer-ho possiblement em despedeixi de Twhirl, company de fatigues aquests dies …

Però de Twhirl també m’agrada la interfície, molt senzilla. Les possibilitats són més en l’aspecte twitter, amb filtres per a usuaris, twitts favorits, respostes i directoris. Des de l’Abril, Seesmic va adquirir Twhirl, i pertant espero que amb el temps hi afegeixin alguna millora sustancial.

Pertant a l’espera seguiré utilitzant els dos programes, fet que no m’agrada perquè és molt molest veure apareixer els mateixos twitts dues vegades.

… i el Plurk? Plurk seria un twitter “tuneado”. M’explico: la idea és la mateixa, però hi han afegit elements que el fan més atractiu i permeten una millor expressivitat dels teus missatges. Així com la possibilitat d’incloure continguts multimèdia als missatges, així com fotos i vídeo. També canvia radicalment la forma de veure els missatges, no és una llista dels twitts, sinó que es mostren en una línia temporal inversa.

He de confesar que no l’utilitzo molt, però m’agrada més que twitter, ara crec que està massa limitat, veient les possibilitats de Plurk. Relacionat amb les altres dues aplicacions, només espero que aparegui aviat una aplicació Adobe Air per poder començar a masacrar als amics de Plurk!

Aquí us enllaço al meus “profiles” de Twitter, Friendfeed i Plurk

Deixa un comentari