Summer cottage weekend

Com es pot observar al títol del post, aquest cap de setmana l’he viscut a l’estil finès, en una petita caseta de fusta al costat del llac, en concret el llac ala-rääveli (google map).

L’expedició va partir de Riihimäki el divendres 13 al voltant de les 17h, tot despedint a l’Antoine, doncs va tornar França aquest dissabte passat i ja no el tornaríem a veure, m’enduc un bon record dels companys francesos.

Després d’un parell d’hores i d’omplir els maleters de menjar i begudes (beer, of course), vam arribar al llac Ala-Räaveli, a la caseta de fusta dels pares de la Sara. Un lloc molt acollidor, enganxat al llac i amb unes vistes increïbles.

Per sopar, barbacoa. Unes cerveses al costat de llac i després sauna. La sauna autèntica, i després corrent cap al llac, per comprovar si la temperatura de llac és prou bona per banyar-nos, i definitivament no era la temperatura correcta. Però poc a poc vaig completant la meva llista de “things to do in finland”.

Durant la nit, unes cartes al costat de la llar de foc, fins que tothom va començar a caure, els pocs que vem aguantar vam poder contemplar la boira que s’anava formant al llac.

Dissabte 14. El dia va començar amb un sol de justícia, que ens va permetre continuar dormint al jardí. Però els mosquits se’ns menjaven vius, de fet tinc tot el cos ple de picades. Després d’un dinar excel·lent, ens vam endinsar al bosc (de fet no gaire), per recollir unes branques d’un arbre peculiar, que després utilitzaríem a la sauna. Ens havíem de “torturar” amb aquestes branques dins la sauna, com si es tractés d’algun ritual sadomasoquista, …

Evidentment, després de la sauna cap al llac, un parell de rondes més i com nou. A la nit, més del mateix, gaudint de la llar de foc, fins que el sol torna a sortir, ja que actualment només puc dir que és totalment de nit unes 2-3 hores.

Diumenge de relax, tothom es va llevar tard i vam dinar a les 16h. Després de netejar-ho tot, i d’una última sauna, amb llac inclòs, vam empaquetar tot dins els cotxes i rumb a Riihimäki. Com que el cap de setmana havia estat un èxit, en Miko va punxar la roda del seu cotxe, simplement per fer el cap de setmana complert!

2h més tard, tots a Riihimäki, exhausts, però contents.

Deixa un comentari