sobre en Dani Martínez

[su_spacer]

[su_heading size=”32″]Dani Martínez[/su_heading]

Hola, sóc en Dani Martínez. Vaig néixer a Vic el 23 de Setembre del 1985, i sempre he viscut a Vic. Sóc Eng. Tècnic en Telecomunicacions i Eng. Tècnic Industrial per la Universitat de Vic. Estic estudiant un màster en Comunicació Digital Interactiva per la Universitat de Vic, on em queda entregar el projecte final de màster.

Sóc fan de qualsevol cosa relacionada amb la web, les xarxes sociales i les aplicacions mòbils. M’interessa el disseny i desenvolupament d’aplicacions web i mòbils, el disseny d’interfícies i experiències d’usuari, em màrqueting online, l’analítica web i entendre com es comporten els usuaris a la xarxa.

Aquí pretenc escriure sobre mi, les meves experiències a la xarxa i qualsevol cosa que em cridi l’atenció.