Series TV

Feia temps que volia escriure un post sobre les series TV. Haig de reconèixer que fins fa menys d’uns 4-5 mesos no era consumidor habitual, simplement seguia algunes series que feien per la TV pública, i puc dir que he vist alguns clàssics, com alguna temporada de Seinfield, totes les de Friends, els Simpsons, i poca cosa més. 

Però ara, i gràcies a recomanacions d’algun company, i a través del més que recomanable bloc de l’Hernan Casciari, espoiler, cada dia sóc més fan de les series de ficció americanes. Vaig començar per Lost, el vol Oceanic 815, els números maleïts “4, 8, 15, 16, 23 y 42”, els que ja l’heu vist sabreu de que parlo, … em va enganxar des del principi i vaig veure les 4 temporades. 

Dexter, basada en la novel·la el Oscuro Pasajero, de Jeff Lindsay. Un assassí que treballa com a forense especialitzat en interpretar la sang en les escenes del crim. Dexter només mata a aquells que realment ho mereixen, és com un codi de conducta que li hauria inculcat el seu pare, també policia, quan va descobrir que Dexter era un assassí en potència. Fa un parell de setmanes han començat la 3a temporada.

Weeds, sèrie que comença en un barri ric dels USA, on una mare acaba de quedar viuda i comença a vendre marihuana als seus veïns rics, on es descriuen situacions hipòcrites de l’alta societat. Tinc debilitat per la sintonia de Weeds, on canvia d’estil, sense canviar la cançó durant els episodis de la 2a temporada. On també Weeds em va captivar és en els actors secundaris, “el Andy”, Shane Botwin, Doug. Fa un mes, han acabat la 3a temporada.

Continuem amb Heroes, un grup de persones amb habilitats especials, i que van descobrint a poc a poc. Cada protagonista al principi intenta entendre el que li esta succeint, i a mesura que avança la sèrie comencem a relacionar els protagonistes, n’apareixen de nous amb noves habilitats, i també ens confonen amb canvis en la línia del temps. Interessant que tot i amb els poders, continuem amb els problemes humans de sempre. Actualment van per l’episodi 4rt de la 3a temporada.

… i per últim, però no menys important Prisonk Break. La sèrie comença amb el protagonista Michael Scofield, entrant a la pressó per salvar el seu germà de la pena de mort. La primera temporada transcorreix tota a Fox River, la presó d’alta seguretat on estan tancats els protagonistes, i on podem observar tot el magnífic pla de Michael per escapar. Estan a l’episodi 7 de la 4a temporada.

Ara també han començat Fringe, dels creadors de Lost, anirem avançant en la trama, ja que només hi ha 4 episodis, dir que també comença amb un petit accident en un avió.

 

Recursos per a veure les series TV

Jo recomano molt les versions originals de totes les series que he vist, i per defensar les VO un post del genial Hernan per explicar-ho millor que ningú: Hijos del Subtítulo de los Últimos Días, post imprescindible per entendre els avantatges de les VO.

Descarrega d’arxius torrent: EZTV (exclusiu de continguts TV), The Pirate Bay, Torrentz, mininova

Subtitols: SubtitleSource, Solosubtítulos, Subscene, OpenSubtitles

A partir d’aquí també recomano veure les series a la TV del saló de casa, però això ja implica la compra d’algun disc dur portàtil, que llegeixi els formats en que descarreguem els episodis.

Deixa un comentari