Quin fred que fa!

“Cinc graus per sota el punt de congelació, bon temps a Helsinki”, deia el pilot del meu avió destí Helsinki. bon temps? Es veu que si, hem tingut sol tot el dia, i la temperatura acceptable, és manté en la mitjana habitual de la temporada. Ara bé, quan he sortit de l’aeroport m’ha vingut una bufada d’aire àrtic que ja m’ha avisat del pa que si dona…

Condicions meteorològiques a part, el viatge ha estat un èxit. No hi ha hagut retard en la sortida, ni en l’arribada, les maletes han arribat sense cap problema, y les indicacions fins arribar a Riihimäki han sigut molt encertades, podriem dir que la meva aterrissada ha estat molt exitosa.

El pis no està malament. Al meu compte Flickr hi penjaré alguna foto perquè us en feu una idea.

Ara tinc uns dies per situar-me, perquè els alumnes de Hamk disfruten d’unes mini-vacances d’una setmana, no em digueu perquè, però em serviran per conèixer bé la ciutat i per poder fer una escapadeta a Helsinki.

4 Replies to “Quin fred que fa!”

 1. Es veu que aquesta setmana està fixada des de sempre al calendari acadèmic, per això no hi ha gaire ningú aquests dies per aquí.

  Avui m’he llevat amb un blanc magnífic

 2. Hi Dani!

  How are your English level? Is it enough?

  Well, Joan Carles explain me something about your holidays. Very nice!

  I hope to know your opinions about university system in Finland and other issues. Good luck!!
  and…

  CARPE DIEM BABY

 3. Hi Pere!

  it’s freezing here! I’ll make a report about the educational system in finland, and we cant talk about it!

  I’ll inform you later on my project, sure it would be interesing for you!

  Here I have discovered what an ADSL must be, not like in Spain. Here they understand symetric DSL networks!!!

Deixa un comentari