Provant la beta de Joost!

Estic emocionat! Fa uns dies que vaig rebre la invitació per provar la versió 0.8.1 de Joost (antigament The Venice Project). Joost és TV per internet i utilitza la tecnologia P2P per compartir continguts. De moment disposo d’una vintena de canals, un cop accedeixes al canal, pots triar el programa o vídeo per visualitzar. Aquests continguts són d’alta qualitat, a pantalla complerta i es visualitzen sense cap problema amb una connexió de banda ampla convencional. National Geographic ja disposa d’un canal. MTV també té un canal dedicat a la seva campanya contra el SIDA, Staying Alive.

Joost

Foto: Videoclip de MC Lars – Signing Elmo

La interfície de Joost es exquisita, molt a l’estil Mac, i m’agrada. A la secció My Joost disposes d’un conjunt de widgets per fer el teu Joost a mida, un programa de missatgeria (com tenir el GTalk integrat!), un noticiari, un lector RSS. Tu mateix pots col·locar aquests widgets per tota la pantalla, al mateix temps que estàs veient un documental de la National, o algun videoclip.

De moment els continguts disponibles són escassos, però temps al temps. Espero que ens els pròxims mesos, veurem una millora i que el programa per si mateix té molt més potencial del que parlo ara. Ja us deia al principi que aquest programa està en versió beta. Jo tinc encara 1 invitació, per tant si algú la vol …

Editat 4/4/2007: Ahir Joost va actualitzar a la nova versió la 0.9 i em van regalar 5 invitacions més. Aprofito per tornar a regalar-les a través del meu bloc. Interessats?

Editat 28/5/2007: Noves invitacions per a Joost! M’han arribat al correu avui. En tinc 5 de noves …

14 Replies to “Provant la beta de Joost!”

 1. felicidades!

  Aunque muy orientada a distribir TV por la Web, los fundadores de KaZaa y Skype, y ahora de Joost, merecn todo nuestro respeto. Son pioneros y revolucionarios.

 2. Creo que para que Joost sea mejor aún, debería haber una sección de canales dedicada a los videobloggers, para que aporten contenidos.

  En todo este fenómeno de la web 2.0 y el software social, participativo, la clave esta en dar protagonismo a los usuarios, pues somos nosotros los que vamos a usar estos programas, por tanto somos nosotros quienes decidimos lo que queremos.

  Ya lo decía Time en su portada hace unos días: Person of the year 2006: YOU

 3. Wolaa! A mí tampoco me vendría mal una invitación para Joost. Si te sobra alguna, prometo darle buen uso.

  Muchas gracias!!

 4. Bé doncs. Em queden 3 invitacions per a 4 peticions!

  Seguint l’ordre de les peticions, en Riccardo es quedarà sense, em sap greu!

  Prometo que tan aviat com disposi de més invitacions, les envio.

 5. A veure si algú en té hi me’npot enviar alguna. Ja fa temps que hi vaig darrera, i em faria gràcia provar-ho! Moltes gràcies!

 6. He estat llegint sobre això de joost i si que sembla que pot estar molt bé…. de moment fa bona pinta.
  M’agradaria provar-ho però per això em cal una invitació. Te’n queda alguna Dani? si és així, si et ve de gust me la podries oferir?

  si hi ha algu altre amb invitacions, li estaria molt agraït.

  verstocktt@hotmail.com

  jordi

 7. Cada dia ens trobem nous projectes com aquest que ens mostren que mai es pot arribar a un limit, i que les coss cada dia són millor. Per cert, t’estaria molt agarit si em puguessis enviar una invitació.

 8. Hola, Dani.

  M’agradaria provar Joost. Clar i català: et sobra una invitació?
  En tot cas, molt agraït.

Deixa un comentari