Programa de dinamització de la Innovació a l’Empresa

Després de tan parlar del curs innovació i de tenir el bloc encallat tan temps (em mereixo un toc d’atenció, jo participant els actes blocaires i no actualitzo el meu, …. quin cas!), doncs això, que aprofito per parlar del curs que he acabat:

Avui 1 de Desembre ha finlalitzat el programa de dinamització de la innovació a l’empresa, on he participat com a alumne amb 11 companys més, tots de diferents perfils. Aquest programa esta organitzat per la Cambra de Comerç de Barcelona, la Universitat de Vic i ACC1Ó, agència fruit de la integració del CIDEM i el COPCA.

En aquest curs hi han dues parts diferenciades, unes 100h de formació separades en 3 moduls definits, i unes pràctiques de dinamització de la innovació en una empresa de la comarca, durant uns 6 mesos.

Formació: 3 Mòduls

  • Mòdul A – Introducció a l’entorn empresarial i habilitats personals en el treball
  • Mòdul B – Dinamització i gestió de la innovació
  • Mòdul C – Impuls, gestió i control de projectes d’innovació

La formació dels mòduls ha anat a càrrec d’un equip professional extern, els formadors de Human, una consultoria de recursos humans, amb la col·laboració temporal de professors de la Universitat i algun membre d’ACC1Ó. Per la part de Human, tots els alumnes hem coïncidit que han exercit molt bé el paper de formadors, amb dinamisme en l’aprenentatge, treball en grup i una bona comunicació amb nosaltres els alumnes. Com sempre alguns moduls s’han fet més feixucs que d’altres i algun dels formadors ens han deixat més bona impressió que altres, però en línies generals molt correcte. Sense ganes de fer publicitat, reconèixer la molt bona feina de la gent de Human.

Avui hem acabat la part de formació i ara des de la Cambra de Comerç s’enviaran els CVs dels alumnes a les empreses interessades, i ens hem d’incorporar a l’empresa a partir del Febrer de 2009. Espero que hi hagi possibilitat de projectes innovatius per a tots els alumnes, ja que ara són temps difícils per a les empreses i es compliquen aquest tipus d’iniciatives innovadores.

Més enllà del curs crec que el grup d’alumnes ens hem integrat facilment a la dinàmica de treball i que al cap d’una setmana ja hi havia bon rotllo i brometes als descansos, i això ajuda a treballar millor. Han sigut 5 setmanes molt intenses i m’enduc una molt bona experiència, …. ah! i uns amics molt “innovadors”.

Deixa un comentari