Primera erasmus party!

Ahir vaig a assistir a la primera festa erasmus a Riihimäki, que de ben segur no serà l’última. Era una festa ambientada en els anys 20, l’època gangsta i la gent es va disfressar amb els millors vestits d’època. Jo no em vaig disfressar, però no em negareu que vaig fer bon acte de presència!

Les fotos com sempre a Flickr.

6 Replies to “Primera erasmus party!”

 1. dani! com va tiu? pel que em vist a les fotos ja t’ho muntes prou bé!!! Et vas queixant del fred, però de ben segur que des de la teva arribada les temperatures han augmentat!!!! pasat’ho molt bé i disfruta!

  tàctica: busca l’u contra u per banda, desborda-la i defineix com és digne d’un davanter de l’OAR!!

  Ori&Toti

 2. Ori, ja saps que sempre busco el u contra u!

  Ara, potser que aprofiti la teva tàctica de la tortuga, qui sap si em pot donar resultats …

 3. Marra, mara!!!
  Ja pots ser a Vic, a Calonge, a Milan o a Riihimaki, que el teu estat d’ànim en front de les festes universitàries no varia.
  M’agradaria ser aquí per assesorar-te, però veig que t’ho muntes prou bé ( no faré menció als globus de la noia amb el collaret, perquè suposo que ja els deus tenir ben estudiats) , només espero que et fagis un nom a Finlàndia i que el Presidentti Tarja Halonen, en nombri Doctor Honoris Causa per la teva ajuda a la comunitat extrangera.
  Moltes gràcies per tenir-nos informats dels teus moviments estratègics a Rihi ( pels amics ) i per aquestes fotos tant lúdiques.
  Des de Vic, una abraçada molt forta i espero que aquestes vacances esudiantils et serveixin de molt a la vida.
  Visca el Barça!!!

 4. Ei Joan,

  Gràcies per l’interès, i ja saps que sempre donaré el màxim de mi mateix, com t’he demostrat sempre amb escreix.

  Estic en contactes amb el president Tarja, però te l’agenda molt plena. A veure si em fa un lloc, i podem parlar de tu a tu.

  Pel que fa a la companyia femenina, haig de dir que l’ambient erasmus és immillorable, i que els finlandesos són molt oberts (en el bon sentit de la paraula, malpensats!), i això facilita la situació.

  Res més per ara,

  Dani Martínez, TV3, Riihimäki!

Deixa un comentari