Presentació al futurs lectors

En el meu primer “post” m’agradaria començar per presentar-me. Sóc en Dani Martínez, estic estudiant Tecnologies Digitals (Eng. Tècnic en Telecomunicacions, esp. Sistemes de Telecomunicacions i Eng. Tècnic Industrial, esp. Electrònic Industrial) a la Universitat de Vic.

També estic treballant en el projecte / e-week Vic, setmana digital a Vic. Aquest projecte és possible gràcies a la col·laboració entre la Universitat de Vic i l’Ajuntament de Vic. Enguany és la 3ª edició i volem oferir un ventall d’activitats per a tots els públics. Les activitats van des de la vessant més acadèmica, conferències i taules rodones, a la vessant més lúdico-cultural com poden ser les nitsDigitals: sessions d’art multimèdia i concerts musicals. D’altra banda també hi ha el programa d’alfabetització digital, un conjunt de tallers on la inscripció és totalment gratuïta.

En aquest bloc intentaré escriure sobre aquells temes que em cridin l’atenció, temes d’actualitat i sobre projectes en els que estigui involucrat.

Dit això, crec que queda inaugurat el meu bloc!

CategoriesUncategorizedTags

3 Replies to “Presentació al futurs lectors”

Deixa un comentari