Novetats a Apple

La poma més famosa ens porta novetats aquests dies, en dos dels seus productes estrella, bé l’iPhone encara no està al mercat, però ja és un producte estrella. L’altre és Apple TV. També vull comentar que iTunes s’ha actualitzat a la versió 7.2

Pel que fa a Apple TV, han augmentat la capacitat del disc dur fins a 160Gb, i es que amb 40Gb no n’hi havia prou. Amb aquestes xifres s’acosta més a la realitat de mercat, i n’augmenta la competitivitat. També podrem veure els vídeos del youtube a través de l’aparell.

De l’iPhone, Steve Jobs va deixar entreveure que es podria “obrir” a aplicacions de tercers, i així els desenvoulpadors puguin crear noves aplicacions per l’iPhone. Aquest és un tema complex, però que crec que pot ajudar a millorar el producte.

De la nova versió d’iTunes, la 7.2, el millor és que serà lliure de DRM. Ara les cançons que ens descarreguem des de la nostra iTunes Store vindran sense el polèmic DRM. Feia dies que el mateix Steve ho va anunciar en un article sobre el futur del negoci de la música, i per fi és una realitat. S’ha introduit el iTunes Plus, simplement cançons de més qualitat, o sigui mp3 de 256 kbps, a un preu més alt.

Tot aquestes novetats, amb l’horitzó de la WWDC07 (World Wide Developers Conference 2007) a San Francisco, on segur hi haurà sorpreses, n’estic convençut!

Via Applesfera

Via Engadget

Deixa un comentari