Millores al bloc

Avui a la tarda he afegit dues millores significatives al meu bloc. Google Friend Connect i Facebook Connect. Espero que serveixin per millorar la interacció amb els lectors, i que aportin un valor afegit al meu humil bloc.

Per a què serveixen? els dos plugins serveixen per crear comunitat al voltant del teu bloc, fer més còmode la interacció entre tots els lectors i l’autor. Les dues eines permeten accedir al bloc com a usuaris registrats, mitjançant els vostres usuaris de Facebook o Google, d’aquesta manera no heu de registrar-vos en un altre lloc web.

Haig de continuar fent proves, per veure que tot funciona. Així doncs us animo a accedir-hi amb qualsevol de les dues vies, i si veieu algun error m’aviseu. Gràcies!

Més informació:

Google Friend Connect

Facebook Connect

3 Replies to “Millores al bloc”

  1. Ep!, les millores al bloc estarien millor si vinguessin acompanyades de més activitat. Esperem que per l’any que ve et vingui la marxa blocaire. 😉

    Bones Festes, Dani!

  2. això d’augmentar l’activitat blocaire està entre els propòsits per al 2010, el que em queda per descobrir és si serà un dels que es compleix o no… jeje esperem que si.

Deixa un comentari