Juhannus weekend!

Aquest cap de setmana passat va ser el Juhannus a Finland, la festa del “midsummer”. Tothom aprofita per viatjar a les cabines i casetes que tenen al bosc, al costat d’alun llac per disfrutar de la natura amb els amics i la familia, i això és el que he fet!

La Rosa, la meva tutora a Finland em va convidar a casa seva a Joensuu, i també van venir en Mikko, en Martin, la Sara, en Ville, la Noora, en Teemu, en Martti, en Janne i l’Ani.

El viatge va començar a Riihimäki el dijous 19 de Juny al voltant de les 21h i ens esperava un “roadtrip” de unes 6h amb cotxe. Les vistes dels llacs van fer el viatge més lleuger.

El divendres van arribar la resta de l’expedició, i vam anar a comprar subministraments (o sigui, menjar i birra), per passar el cap de setmana. Durant tot el cap de setmana ens va acompanyar força la meteorologia, tot i que l’home del temps anunciava pluja a tot Finland.

El dissabte vam gaudir d’una sauna al costat del llac, a casa de la mare de la Rosa, que ens va tractar molt bé, i de nou vaig poder saltar al llac tot sortint de la sauna, una experiència molt recomenable i saludable, o això diuen!

El diumenge va ser dia de neteja i descans, ens esperava de nou un viatge entretingut!

Des d’aquí agraeixo a la Rosa i la seva mare, l’hospitalitat i a tots els companys del grup per un cap de setmana genial, irrepetible! Gràcies a tots!

Per veure les fotos, he preparat un àlbum a Flickr.

Deixa un comentari