I’m back!

doncs si, hem de tornar a agafar el ritme blocaire, que ja toca.

Fa mesos que no escric, i em fa vergonya auto-proclamar-me blocaire. Esperem que sigui el començament d’un periode de posts continuats, que no perdi el ritme com abans, i que pugui aportar al bloc continguts (deixem-ho en continguts, no m’atreveixo a afegir-hi un adjectiu)

Primer un breu repàs als fets que han succeit a la meva vida darrerament:

M’he comprat un MacBook, i per tant sóc encara més apple fanboy que abans (em falta iPhone, però tot arribarà).

Estic treballant, ara ja farà dos mesos, com a responsable R+D+i de Fertilaiser.

Tinc en ment molts viatges, per aquest estiu, però un de ja planificat des de fa dies: Finland. Encara està per decidir si puc afegir més destinacions, però de moment aquesta ja em fa feliç.

Segueixo molt d’aprop totes les eines 2.0 del moment, xarxes socials, twitter, de fet això no és nou, però puc dir que hi continuo enganxat, i m’atrau cada dia més. De fet vull fer un canvi en l’estructura del bloc, afegir alguna cosa, ja veurem…

De fet una altra bona notícia és que m’han demanat que “imparteixi” com un taller per a blocs i eines 2.0 de la xarxa, entre els companys de l’osonosfera. Ja hi va haver com una primera versió durant l’e-week de l’any passat, i en el marc de l’e-week09 es vol repetir l’experiència i aprofundir més en el tema, i clar, jo encantat 🙂

objectius 2009 (si, vale, això es fa a principis d’any… però aquest és el meu bloc i ho escric quan em dona la gana, ok?)

– començar un videobloc (ja tinc alguna idea)

– redissenyar el bloc ( per n-èssima vegada…)

– aprendre CSS (aquesta és una de les que …)

– fer més esport i vida sana (a qui volem enganyar)

– llegir més llibres (de paper)

– arribar al milió de followers a twitter (quans en porto? 100, temps al temps…)

Semblen assequibles, oi?

2 Replies to “I’m back!”

  1. Els eterns bons propòsits, Dani! Fer-se’ls ja és un primer pas, hi ha gent que no aspira mai a més o que pensa que ja és tan perfecte que no ha d’assolir noves metes. Ui, que m’està sortint el comentari molt seriós! Res, que sort i endavant amb el bloc, i si no s’hi fan més entrades, serà que el cos no ho demana, i tampoc és qüestió de crear-se obligacions. Entre els meus tres propòsits d’aquest any, hi havia el de fer un post diari (més o menys!). Va durar fins el 9 de gener. Des d’aleshores, l’article que publico al diari i encara gràcies.

  2. Ja ho pots ben dir! Haig de tornar a agafar les rutines del blocaire, i intentar mantenir la qualitat dels meus continguts.

    Em sembla que retocar el bloc serà una de les meves primeres accions, ja veureu…

Deixa un comentari