Estiu, feina i nou bloc?

Doncs, una mica endarrerit però des del bloc puc dir que ja ha arribat l’estiu. Des del Maig que no escric res, es que el Juny universitari ha estat dur. Però un cop acabats els examens, m’he posat a treballar a Tuatara, aplicacions TIC.

Gràcies a l’Albert Baucells, per la oportunitat, ja fa un mes que hi estic, i puc treure una conclusió molt satisfactòria. És un ambient molt amable, i els altres companys m’ajuden molt en tot. En Jordi, en Pol, en Toni i en Sergi, que ara està de vacances.

Com que en aquesta nova aventura, estic aprenent força els misteris de la programació en php, m’estic plantejant donar un tomb a aquest bloc, d’aquí el títol. M’ho haig de pensar bé, i se que em donarà algun maldecap, però vull aprofitar ara per fer un canvi de look. Espero que pugueu veure canvis aviat …

Dit això, el bloc queda en “stand-by” o “under-construction”

2 Replies to “Estiu, feina i nou bloc?”

Deixa un comentari