e-week Vic

Avui ha començat la cinquena edició de l’e-week, las setmana digital a Vic. Ja fa un parell d’edicions que m’ho miro des de fora, però em segueix interessant en tots els vessants. Aquest any, i mirant el programa general es pot observar que hi ha una tendència sobre tot el tema mobile, sense deixar de banda temes com el programari lliure, xarxes socials, blocs, …

Ja he assistit a la conferència inaugural, a càrrec d’en Luis Ángel Fernández Hermana, periodista científic que ha parlat sobre les xarxes socials, en el passat i el futur.  A la tarda el professor de la FEC Hugo Pardo presentarà Campus Movil, el seu projecte mobile.

Aquest any el key-speaker és Robert Logan, i cito textualment de la informació al web de l’e-week: “reconegut expert en ecologia dels mitjans, educació i evolució del llenguatge”. Més informació a Digitalismo.

El dijous la conferència d’en Juan Freire, explorador del paper de la innovació, l’estratègia i la tecnologia en les xarxes socials. Aquesta conferència es troba dins la jornada de blocs, amb la participació de l’Osonosfera i esperem hi assisteixin molts representants.

Per a més informació consulteu el programa

Deixa un comentari