Despedida dels companys de l’OAR

El passat divendres em vaig despedir oficialment de l’equip en un sopar al Caliu de Vic. Erem uns 22, i em va fer molta il·lusnsió que hi fossim tots, o casi tots. Fins i tot van venir 2 companys que ara juguen al 2a Regional, i el meu germà que també hi juga. Durant el sopar em van regalar uns “atuendus” ideals per a la meva estada a terres nòrdiques, i una foto de l’equip en mida poster, que us asseguro estaré a la meva habitació de Riihimäki.

La nit va començar al Caliu, i després vam anar a buscar amb en Sidy, el drogba del 3a, al Gravat per acabar la festa al Pasternak.

Trobareu les fotos de la vetllada al bloc del 3a Regional.

Des d’aquí vull donar les gràcies a tots els que vau venir al sopar, i als que no hi ereu, per aquests anys de compartir futbol, sopars, festa i per ser grans amics i jugadors/entrenadors. De ben segur us trobaré a faltar. Fins aviat!

2 Replies to “Despedida dels companys de l’OAR”

  1. Aquest discurs m’agrada bastant més ke les 4 paraules ke vas dir al Caliu…jeje! M’agrada la web, aviam si la vas actualitzant sovint. Vagi bé per allà dalt.

  2. Hi havia molts factors que m’impedien unes paraules dignes, moltes emocions, sentiments, …. i el vi de la casa també!

Deixa un comentari