Cada dia que passa estic mes a prop de Finland

Cada dia que passa ho veig més proper, i amb més nerviosisme, estic un pel neguitós per veure què em trobaré en terres fineses. El fred segur que farà acte de presència i si quedarà per molts dies …

Finalment marxaré el dia 4 de Març, per culpa de Clickair (no és mereixen l’enllaç) que molt amablement han cancel·lat el meu vol, sense cap raó més convincent que la de suspendre tots els vols en destinació Helsinki, definitivament.

Per tant, a 1 mes de marxar, vaig haver de buscar un nou vol, i finalment volaré amb Scandinavian Airlines. Evidentment, la broma m’ha sortit molt més cara, i per sort els Srs Clickair m’han reemborsat l’import total del bitllet, només faltaria!

Us deixo algun enllaç d’allà on vaig: Riihimäki

– la universitat de HAMK

Riihimäen Ilves, l’equip de futbol local. (en suomi, finès)

Deixa un comentari