Blu-ray o HD-DVD? una batalla inutil?

Ja fa molt dies que llegeixo a la blogosfera mes techie la guerra entre aquests dos formats per a la nova televisió d’altra definició o HDTV. Fa uns dies vaig llegir a Engadget i també a traves del bloc de Hector Milla l’aparició en escena de la Warner. Es tracta dels TotalHiDefDisks (THD) un suport òptic que simplement és un disc que per una capa tenim el Blu-ray i per l’altra capa el HD-DVD.

Crec que en un futur pròxim no hi haurà aquest debat. Tots els continguts estan a la xarxa, accessibles amb una connexió de banda ampla. Un cop descarregats al PC, directament es sincronitza el PC amb el media center de la sala d’estar i pots reproduir tots els continguts descarregats al teu TV, o qualsevol dispositiu mòbil.

Crec que les grans empreses van per aquest camí, i estan enfocant el disseny de nous productes pensant en això. Sense deixar de banda el tema de la TV a la carta. Productes com el TiVo o SlingMedia ho permeten.

Aquí la meva reflexió. Algú amb ganes de debat?

CategoriesUncategorizedTags

4 Replies to “Blu-ray o HD-DVD? una batalla inutil?”

  1. Hector, soy partidario de en cada hogar disponer de una unidad de almacenamiento, un disco duro grande.

    Donde? en el salon? en una habitacion? Da igual, la tendencia hacia un “hogar conectado” nos facilita la tarea. Un ordenador “central” que reparta contenidos a toda la casa, via wireless o cable.

    Aunque la idea es compatible con el soporte IP.

    Debo escribir un articulo relacionado con el “hogar conectado”.

Deixa un comentari