Adéu OAR, fins sempre!

Fa unes setmanes que ja havia pres la decisió, però aquest dissabte, aprofitant la festa de cloenda de l’OAR Vic, he comunicat que l’any vinent no jugaré a l’equip de la meva vida, l’OAR Vic.

L’OAR és l’equip de la meva vida, ja que des dels 6 anys n’he vestit els seus colors. He gaudit de totes les categories del futbol base i dels 2 equips amateurs, tot i que només he jugat al primer equip una temporada, precisament la que finalitza aquest any.

Vull agrair a totes aquelles persones que en un moment o altre m’han acompanyat: companys d’equip, entrenadors, delegats, junta directiva, amics… vosaltres heu fet el que aquesta etapa estigui plena de bons records i d’un aprenentatge vital per a mi, com a jugador i com a persona.

Espero i desitjo que l’OAR segueixi sent un club que promou clarament els valors que comparteixo, n’estic convençut. Valors com el companyerisme, respecte i esforç, que he intentat projectar allà on vaig, sigui com a jugador o aficionat. Convençut també, que aquells que segueixen al club seguiran aquest camí.

Dit això…. Adéu OAR, fins sempre!!!

VISCA L’OAR!

Deixa un comentari