Actualitzant a Flickr PRO!

Ara que he començat a pujar fotos de la meva estada Erasmus, m’he adonat que la capacitat per al meu compte Flickr se m’ha quedat petita, així que vaig actualitzar el meu compte a un “compte pro”, i això no vol dir que jo sigui in fotograf pro, ni res per l’estil. Amb el compte bàsic tinc certes limitacions: 100Mb de transferencia al mes i només 3 albums, sense possibilitat de crear col·leccions dels albums.

Pertant a partir d’ara trobareu les meves fotos més ben organitzades en diferents col·leccions, que de moment són Amics (amb les fotos de la colla), CEET (per les fotos dels congressos de Telecos que he assistit, i que haig d’assistir …) i la col·lecció amb més moviment aquests dies, Finland.

Per a més informació, Flickr

CategoriesUncategorizedTags

Deixa un comentari